Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /www/webvol9/w9/4ij7w3ev3t3jyxx/enstasport.se/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Om oss

Om oss

Ensta sport är ett familjeföretag som startades i Nyköping i slutet av 1999. Det var dåvarande Förbundskapten i kanotslalom och tränare på Kanotgymnasiet Nenad Martinis som med hjälp av några vänner startade företaget under namnet Fors Expert Nyköping.

 Tanken med verksamheten var att till landets kanotklubbar erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till rimliga priser. Samtidigt har vi utvecklat en kanotskola som kombinerar äventyrskänsla och metodisk inlärning.

 Ensta sport samarbetar sedan 1999 med Riksidrotsgymnasiet för kanot och Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm (GIH). Detta samarbete har utvecklat oss till landets största forspaddlingsskola för skolklasser och blivande idrottslärare. Sommaren 2003 blev vi Svensk distributör för en av världens ledande paddeltillverkaren Galasport och sen dess kan vi erbjuda i särklass störst sortiment på paddlar.

 Året 2005 har företaget flyttat till Uppsala och har sin bas i Ensta utanför Gamla Uppsala. Närheten till Fyrisån (ca 75 m) möjliggör för våra kunder att prova kajaker och annan utrustning innan köpet.

Sedan hösten 2010 har vi utvidgat verksamheten med försäljning av profilkläder och eget tryckeri. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att sätta personligt prägel på paddelutrustningen eller kläder.

 

Välkomna!

Butiken använder OpenCart
Ensta Sport © 2019